Acest site folosește cookie-uri. Acestea ne ajută să oferim o experiență vizuală și funcțională optimă. Prin navigarea pe acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Despre IN-SPEKT

Pasiunea noastra uneste dorinta oamenilor de a lucra sau locui in spatii cu personalitate

 

 

Activă în domeniul dezvoltări imobiliare de peste 15 ani, IN-SPEKT DEVELOPMENT este o companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în anul 2001. Pe durata acestui parcurs, aceasta a demonstrat o funcţionalitate excelentă, realizand proiecte cu un standard înalt de calitate si care au fost livrate intotdeauna la timp.

IN-SPEKT DEVELOPMENT a acumulat de-a lungul anilor un maxim de expertiza pe piata din Romania in dezvoltarea spatiilor rezidentiale, de birouri si a celor de servicii, fiind un furnizor de solutii de calitate si cu personalitate pentru clientii sai.

Pornind de la faza de proiectare, printr-o gandire inovativa si o abordare creativa arhitecturala si de design, prin folosirea ultimelor materiale si tehnologii si pana la punerea in opera, compania reuseste sa surprinda prin proiectele sale de fiecare data.

În realizarea proiectelor propuse, avem avantajul experienţei partenerilor nostri, companii de renume din domeniile arhitectura, ingineriei si construcţiilor, ale caror calitati certe au condus intotdeauna la gasirea unor solutii in concordanta cu politicile de sustenabilitate si cu cele de confort, pe care orice client le doreste.

In proiectele sale IN-SPEKT DEVELOPMENT se implica total, de la faza de idee până la stadiul final, tinand sub control standardele de calitate, graficul de lucrari si bugetele alocate, printr-un project management complet si foarte eficient.

Acestea sunt pricipalele aspecte pentru care proiectele realizate de catre IN-SPEKT DEVELOPMENT au primit intotdeauna aprecierile clientilor si a specialistilor din domeniu. Politica companiei este aceea de a creea proiecte notabile, fara a iesi din bugetele alocate cu solutii neeconomice, investind resurse de specialitate si atentie, ce aduc in final un avantaj de neegalat clientilor nostri.

In-Spekt 
Wall