Acest site folosește cookie-uri. Acestea ne ajută să oferim o experiență vizuală și funcțională optimă. Prin navigarea pe acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

"Built to Suit System"

 

 

Sistemul Build to Suit (cunoscut si sub denumirea de Lease Back) este una dintre cele mai moderne si convenabile modalitati de colaborare intre beneficiar si dezvoltatorul imobiliar.

Acest sistem permite dezvoltarea unui proiect in concordanta cu cerintele clientului, acesta urmand sa primeasca in exploatare un proiect la cheie in regim de inchiriere pe termen lung.

Beneficiarul are in plus posibilitatea de a cumpara proprietatea pe parcursul perioadei de inchiriere, in cazul in care doreste, in conditii negociate de la bun inceput.

Acest tip de solutie este perfecta pentru business-urile care vor sa se extinda fara a imobiliza investitii in mijloace fixe.

IN-SPEKT DEVELOPMENT detine in momentul de fata cateva amplasamente, terenuri cu suprafete intre 20.000 mp si 70.000 mp in zona Liniei de Centura, prevazute cu utilizati si acces si pe care pot fi dezvoltate proiecte conform specificatiilor beneficiarului.

In-Spekt Wall