Acest site folosește cookie-uri. Acestea ne ajută să oferim o experiență vizuală și funcțională optimă. Prin navigarea pe acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Proiecte in Curs de Dezvoltare

Playground Hotel

 

Sos Fabrica de Glucoza 6-8
In-Spekt Wall
 

Un nou proiect, un nou pariu: în prima parte a anului 2019 vom deschide unul dintre cele mai moderne hoteluri din București. Situat in zona Barbu Văcărescu/ Fabica de Glucoză, acesta va avea cca. 180 de camere, o clasificare de 4 stele si va fi pozitionat pe segmentul de bussiness.

Dezvoltatorii, IN-SPEKT DEVELOPMENT și MPX IMMO, au luat in considerare pentru acest proiect toate dotarile necesare: săli de conferințe, sala de fitness, birouri pentru activitatea clientilor, toate urmand sa răspundă celor mai exigente cerințe.

Termen de finalizare 2019

 

Brick Lofts

 

 
 
 

Un proiect rezidențial situat în principala zonă de afaceri / birouri a orasului, care beneficiaza de linistea unei strazi fara trafic, ce se opreste in marginea Lacului Floreasca.

Proiectul prevede apartamente moderne pe 2 nivele, cu gol deasupra livingului - subpanta.

Conceptul de loft presupune crearea unei cladiri inspirata din arhitectura vechilor depozite, aspect ce se va integra perfect cu vecinatatea fostei Fabrici de Glucoza, actualmente Hotel Caro.

Termen de finalizare 2020

Intr. Chefalului 10
InSpekt Wall
 

Work & live compound

 

Calea Plevnei 145
In-Spekt Wall
 

Un concept inedit situat in zona semi / centrala a orasului care inglobeaza doua cladiri alaturate una rezidentiala si una de birouri.

Micro-Complexul ofera avantajul locatarilor sai de a lucra si locui intr-un spatiu modern care te scuteste de a mai pierde timp si energie in aglomeratia orasului.

Termen de finalizare 2021