Acest site folosește cookie-uri. Acestea ne ajută să oferim o experiență vizuală și funcțională optimă. Prin navigarea pe acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

For sale

Penthouse pe 2 nivele Zona Herastrau

 

Ap. 162

 

Apartament de lux situat in apropierea Parcului Herastrau, pe Str. Aron Cotrus, unul dintre putinele apartamente penthouse ramase disponibile in zona si care beneficiaza de o frumoasa vedere panoramica spre parc.

Ap. 162
 

Apartamentul este recent amenajat de catre Biroul de Arhitectura si Design Interior Moldoveanu in stil ultra-modern, fiind decorat cu corpuri de ilumninat custom-made proiectate si executate pe comanda.

Pentru amenajare s-au folosit materiale naturale de cea mai buna calitate: piatra, lemn si panouri de Cupru patinate. La etaj, unul din elementele de atractie este un semineu functional.

Ap. 162
 
 
 

Apartamentul beneficiaza de suprafete extrem de generoase ce insumeaza un total de 387 mp si este structurat astfel:

  • la nivelul superior se afla zona de zi, compusa din living si bucatarie deschisa in suprafata de cca 100 mp , precum si o terasa amenajata de 93 mp
  • la nivelul inferior zona de noapte compusa din 3 dormitoare spatioase, 2 bai si terasa.
Ap. 162
 
 

Pentru vizionări, planuri și detalii de preț contactați: office@in-spekt.ro .

Formular contact

 

 

Ap. 164

 

Apartament de lux situat in apropierea Parcului Herastrau, pe Str. Aron Cotrus, apartament care beneficiaza de suprafete generoase si o amenajare de exceptie.

Ap. 164
 

Apartamentul este recent amenajat de catre Biroul de Arhitectura si Design Interior Moldoveanu in stil modern cu accente vintage.

Terasa este amenajata foarte intim, atractia principala fiind o Sauna absolut noua si un Jacuzzi de exterior, toate inconjurate de o zona cu plante naturale. Un loc unde va puteti destinde feriti de priviri.

164
 
 
 

Apartamentul beneficiaza de supafete extrem de generoase ce insumeaza un total de 375 mp si este structurat astfel:

  • la nivelul superior se afla zona de zi, compusa din living si bucatarie deschisa in suprafata de cca 100 mp , precum si o terasa amenajata de 86 mp
  • la nivelul inferior zona de noapte compusa din 3 dormitoare spatioase, 3 bai si terasa.
Ap. 164
 
 

Pentru vizionări, planuri și detalii de preț contactați: office@in-spekt.ro.

Formular contact